سلبریتی| سلبریتی های ایرانی| سلبریتی های مورد علاقه
سلبریتی که جیب مردم را خالی کرد؟
سلبریتی های ایرانی طعمه کلاهبرداری در بازار رمزارز شدند چون با افزایش محبوبیت رمزارزها در ایران سروکله کلاهبردارها پیدا شده و اکثر مواقع اخباری مبنی بر کلاهبرداری در حوزه رمزارزها در گوشه کنار این مملکت به گوش میرسد.
سلبریتی ها در تازه ترین روش های کلاهبرداری در حوزه رمزارز تبلیغات رمزارزهای بی بنیان یا به اصطلاح شت کوین ها ورود پیدا کردند به واسطه شهرتشان اخیرا توسط سلبریتی ها تبلیغات انجام می شود پشت این نوع تبلیغات سلبریتی ها کلاهبرداری افراد سو استفاده گر و فاسد قرار دارند که از شهرت سلبریتی ها و باورمندی طرفدارانشان استفاده میکنند که اساسا بی بنیان و صرفا برای خالی کردن جیب مردم طراحی شده و خود سلبریتی ها نقش طعمه را ایفا میکنند است.
این درحالی است که رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک شخص مشهور مجازی اقدام به راهاندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود و از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می کرد خبر داد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: یکی از اشخاص مطرح مجازی در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.
این مقام انتظامی بیان نمود: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسیهای انجامشده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از 60 هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی ضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.
کلاهبرداری از بیش از ۱۹ نفر از شهروندان
وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهرهگیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم را در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
سرهنگ گودرزی بیان کرد: مجرم پس از حضور در پلیس فتا و مشاهده ادله دیجیتال جمع آوری شده توسط کارآگاهان سایبری این پلیس به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و کلاهبرداری از بیش از ۱۹ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع عنوان کرد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکههای اجتماعی و هویتهای مجازی جعلی که با جذابیتهای ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده میکنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند.
کلاهبردارهای بازارهای مالی آنقدر حرفه ای هستند که بدون بالا رفتن از دیوار خانه مردم و بدون زحمت دزدی فیزیکی به خود دادن، به طوری جیب مردم حاضر در بازارهای مالی را خالی می کنند که هیچکس از آن خبر نداشته و ندارد.
نکته در خور توجه این است که افرادی که در بازارهای مالی حضور دارند باید این موضوع را در نظر داشته باشند که قبل از ورود به بازارهای مالی حتما آموزش دیده باشند و با مطالعه دقیق، به انواع راه و روش های کلاهبرداری واقف باشند تا سرمایه خود را از خطر کلاهبرداری محفوظ نگه دارند.
بازار های مالی مکانی برای حضور اقشار مختلف جامعه است، از معامله گران حرفه ای گرفته تا هنرمندان یک جامعه که با سرمایه های ریز و درشت خود در بازارهای مالی حضور دارند. این فقط قسمت خوب ماجرا است تا وقتی حرفی از کلاهبرداری نزده ایم.
کلاهبرداری در بازار رمزارز با واسطه سلبریتی های ایرانی
این در حالی است که با افزایش محبوبیت رمزارزها در ایران سروکله کلاهبردارها پیدا شده و اکثر مواقع اخباری مبنی بر کلاهبرداری در حوزه رمزارزها در گوشه کنار این مملکت به گوش میرسد.
گفتنی است که یکی از روش های تازه کلاهبرداری در حوزه رمزارز تبلیغات رمزارزهای بی بنیان یا به اصطلاح شت کوین ها است که اخیرا توسط افراد مشهور یا پر طرفدار ایرانی انجام می شود زیرا این افراد به دلیل شهرتی که دارند مخاطبان زیادی برای این کلاهبردارن محیا میکنند.
پس به این نکته باید توجه کرد که پشت این نوع کلاهبرداری ها افراد سو استفاده گر و فاسد قرار دارند که از شهرت سلبریتی ها و باورمندی طرفدارانشان در راستای تبلیغ رمزارز یا پروژه ای استفاده میکنند که اساسا بی بنیان و صرفا برای خالی کردن جیب مردم طراحی شده است.
انتهای پیام/